Clubhuis
Het NAVRO clubgebouw.

Verwante artikelen:

De NAVRO heeft sinds de beginjaren gebruik gemaakt van een ruimte in het Alblasserdamse buurthuis "De Mijlpaal". Echter begin deze eeuw bleek dat het buurthuis dicht zou gaan. Tevens maakte wet en regelgeving het zeer lastig om voor de NAVRO gebruik te maken van een ander gezamenlijk verenigingen gebouw. Vandaar dat de NAVRO de mogelijkheid ging onderzoeken om zelf een clubgebouw te bouwen. Na vele jaren van zoeken naar een geschikte locatie en het verkrijgen van de juiste vergunningen wordt er begin 2007 begonnen met de daadwerkelijke bouw op locatie. Het casco is gebouwd door een aannemer,  de gehele afbouw is gedaan door de leden van de vereniging. 28 Juni 2008 is het clubgebouw officiëel geopend.

Helaas heeft de NAVRO niet lang gebruik kunnen maken van het clubgebouw. Het terrein waarop ons clubhuis was geplaatst is vanwege de economische crisis helaas in 2010 verkocht. Het clubhuis was verplaatsbaar dus zijn wij naarstig op zoek gegaan naar een nieuwe locatie. Helaas werd er geen geschikte locatie gevonden en bleek verhuizing en herplaatsing financieel een onhaalbare kaart.

In de loop van 2011 hebben wij de NAVRO avonden om de 2 weken in het sociaal cultureel centrum Landvast gehouden. Geen ideale situatie want de voor de NAVRO onmisbare gereedschappen zoals de draaibank, boorkolom e.d. waren gedecentraliseerd. Uiteindelijk werd ons de mogelijkheid geboden om de 2-wekelijkse NAVRO avonden te houden bij Modelbouw Vereniging Alblasserdam. Dit bleek een beter en gezelliger alternatief. In het voorjaar van 2013 wachtte ons eindelijk weer eens een plezierige verrassing! Er bleek in Alblasserdam een ruimte voor verhuur vrij te komen. Na inspectie werd deze ruimte geschikt bevonden en zo kwam er een einde aan een 3-jarige "dakloze" periode. Op woensdag 1 mei 2013 werd de eerste NAVRO avond gehouden in ons nieuwe clubhuis.

Ga naar boven
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com